top of page

verblijven

kom bij ons kamperen 

IMG-20221030-WA0007__01_edited.jpg

Safari tenten

Onze tenten bieden plaats tot maximum 6 personen en zijn voorzien van een ruime woonkamer met een verrijdbare keuken zodat u de mogelijkheid heeft om een lekkere maaltijd te bereiden voor uw familie en vrienden en dit terwijl u kunt genieten van een prachtig uitzicht. De safaritenten zijn op steenworp van het sanitair en zijn ook voorzien van een eigen afwasplek.
Hierdoor ervaart u alle luxe van een accommodatie, terwijl u gewoon aan het kamperen bent. Dat maakt een vakantie in deze safaritenten een onvergetelijke ervaring!

Kampeerplaatsen

U heeft bij ons de keuze voor een verharde kampeerplaats het hele jaar door dewelke gelegen zijn vlak aan de Maas. Wanneer u een van deze plekken kiest trakteert u zichzelf op een prachtig uitzicht over de rivier met aan de overkant tal van wilde dieren te zien. Op een warme zomerdag zijn ook de honderden speedboten die de camping passeren een lust voor het oog.

Of u verkiest een ruimere kampeerplaats gelegen op de camping deze zijn er in overvloed en deze zijn ook ideaal voor de grotere groepen. 

8-16 amp

water

camping de boomgaard 5.jpg
sunrise.jpeg

Tentenweide

Wil u graag met een tentje komen kamperen?

de tentenweide is vlak aan de maas en is voorzien van stroom en water.

Het sanitair is vlakbij.

bottom of page